Facebookon keresi az easyJet pilótája a járatán hagyott mackó gazdáját

  Facebookon keresi az easyJet pilótája a járatán hagyott mackó gazdáját

  Matthew Clutterbuck, az easyJet egyik kapitánya egy decemberi reggelen a pilótafülke padlóján talált egy játékmackót. Azért, hogy minél előbb gazdájára leljen, minden egyes útjáról képeket posztol és útinaplót ír a plüssállat utazásairól.

  easyJet

   A medvét, amelyet híres felfedező után Shackletonnak nevezett el, valószínűleg egy december 20-ai Bordoux-Luton járaton felejtették. A légitársaság azóta Twitteren és Facebook posztokon keresztül is igyekszik megtalálni a gyerekjáték tulajdonosát.

  "Van két kisgyermekem, számos plüssállatuk van, amiket mindenhova magukkal visznek, úgyhogy tudom, mennyire tudnak ragaszkodni a gyerekek kedvenc játékaikhoz. Azt is tudom, milyen egy gyereknek, ha elveszti őket, és ez mennyire stresszes egy szülőnek. Remélem a közösségi médiában való megjelenés egy kis lendületet ad a keresésnek, és a végén átadhatjuk a macit utólagos karácsonyi ajándékként boldog gazdájának" - fogalmazott a kapitány, aki abban bízik, hogy útinaplójával még több emberhez eljuthat a történet és hamarosan a gazdája is értesül róla.

  EasyJet
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!