Tel-Avivba indít járatot Debrecenből a Wizz Air

  Ez lesz a Wizz Air hatodik debreceni útvonala London, Eindhoven, Malmö, Milánó és Párizs mellett.

  Vásárhelyi Gábor, a Wizz Air kommunikációs igazgatója december 16-án bejelentette, hogy 2017. március 26-tól Tel-Avivba indítanak járatot hetente két alkalommal, szerdán és vasárnap, számolt be a turizmusonline.hu. A tel-avivi járatra Kelet-Szlovákiából és Nyugat-Ukrajnából is számítanak utasokra, tette hozzá. 

  Fotó: UIG via Getty Images

  A Wizz Air első debreceni járata 2012-ben szállt fel, 2016-ban több mint 250 ezer utast szállítottak Debrecenbe. A bázisnyitás hullámzó volt, voltak járatok, melyek nem váltak be, mások megerősödtek, mint a londoni, párizsi, milánói járatok. A felfüggesztett malmői járat visszakerül a menetrendbe.

  Izraeli élmények

  Izraelről sokszor írtunk már, sokféleképpen körüljártuk a témát. Írtunk a kezdeti kultúrsokkról, aztán arról, hogy vajon mennyire biztonságos itt nyaralni, béreltünk autót is, hogy magunk járjuk körbe az országot, és teszteltük, hogy tud-e újat mutatni akkor, amikor már sokadszor térnénk vissza.

  Szombaton nincs presszókávé

  Untuk a banánt, hát nekivágtunk egy Fiattal Izraelnek

  Kolbász nincs, minden más van: Izrael finomságai

  A Wizz Air Debrecenből 2012-es indulása óta 700 000 utast szállított. Idén nyáron érték el a félmilliós mérföldkövet.

  A légitársaság nemrég öt új, nyugat-balkáni célpontot is bejelentett. 2017 áprilisától. Pristinába, Szarajevóba, Tiranába, Podgoricába és Szkopjébe is lesz közvetlen járat Budapestről.

  A közeli, balkáni fővárosokba évekig csak átszállással, sok órás repülőutakkal juthattak el azok, akik nem vállalták be, hogy kocsival közelítik meg a térséget. Összegyűjtöttünk pár okot, hogy miért érdemes hosszú hétvégékre vagy nyaralásokra is böngészni az új balkáni célpontokat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!