Nyártól újraindítja Budapest-Lisszabon járatát a TAP

Nyártól újraindítja Budapest-Lisszabon járatát a TAP

 2017. július 1-től újraindul és heti hét alkalommal közlekedik majd a portugál nemzeti légitársaság, a TAP Portugal Lisszabon és Budapest között, miközben a lisszaboni átszállással a TAP Portugal légitársaság hálózatát és a kedvező csatlakozásokat is elérhetik Dél-Amerika irányába - írja az Airportal.

A TAP Airbus A319 vagy A320 típusú repülőgépei hétfő, kedd, szerda, csütörtök és vasárnap 15:05-kor érkeznek meg Budapestre és 15:50-kor indulnak vissza Lisszabonba. A gépek péntekenként és szombatonként 23:55-kor érkeznek a ferihegyi reptérre, majd másnap, azaz szombaton és vasárnap korán reggel, 05:50-kor indulnak vissza Lisszabonba. A menetrend szerinti repülési idő mintegy 3,5 óra a portugál és a magyar főváros között.

Fotó: Boti / Indafotó

 A TAP januári bejelentése, miszerint 11 év után megszünteti közvetlen Lisszabon-Budapest járatát, sokakat meglepett. Akkor az új tulajdonos ezt a lépést stratégiai döntésével indokolta, annak ellenére, hogy elmondásuk szerint a járat jól teljesített és a 2016-os évi előfoglalási mutatók is kedvezően alakultak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek