Pénztárcabarát parkolót adtak át Ferihegyen

  Pénztárcabarát parkolót adtak át Ferihegyen.

  A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területén új, Holiday Lite elnevezésű parkoló épült, ami elsősorban pénztárcabarát parkolási lehetőséget kínál közvetlenül a repülőtéren, mindössze néhány száz méterre a terminálépülettől - írja közleményében a Budapest Airport.

  Idén összesen 1000 férőhellyel bővültek a repülőtéri parkolók, ebből a legújabb 600 parkolóhelyet a Holiday Lite megnyitásával adták át a forgalomnak. A Holiday Lite burkolata tömörített murva – kivéve az aszfaltozott gyalogos járdákat és a mozgássérült parkolóhelyeket. Az új parkoló is rendelkezik minden szükséges szolgáltatással, így fizetőautomata és poggyászkocsi-kiadó is található itt.

  Az utasok a legolcsóbb parkolót választva 10-12 perc sétával érik el a terminált. Online foglalással akár 6 500 forintért is parkolhatnak 8 napon át, ami a hosszabb időre utazóknak lehet ideális megoldás. A Budapest Airport valamennyi parkolója kamerákkal, rendszám-felismeréssel és extra biztosítással védett terület - fogalmaz a közlemény.

  A Holiday Lite megnyitásával változik a hagyományos Holiday parkoló belépési rendszere. A korábban már megszokott, Holiday Parkolóhoz vezető sorompók megmaradnak, a Holiday Parkolóhoz azonban újabb sorompón áthajtva lehet eljutni a bejáratnál kiadott parkolókártya használatával, a Holiday Lite parkolóhoz vezető úton keresztül.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!