Indiába repül tavasztól a Brussel Airlines

Indiába repül tavasztól a Brussel Airlines

Történelmi járatnyitásra készül a Brussel Airlines: 2017. március 6-ától heti öt járattal köti össze Brüsszelt az indiai Mumbai városával - írja a Turizmus.com.

Fotó: Frank Bienewald / Getty Images Hungary

 A járat Brüsszelből kedd és szombat kivételével délelőttönként indul és késő este érkezik meg az indiai metropolisz Chhatrapati Shivaji nemzetközi repülőterére. A visszaúton a gép éjszaka repül majd, hétfőn, kedden, csütörtökön, pénteken és szombaton, és másnap kora reggel landol Brüsszelben. Ezzel a menetrenddel kényelmesebb csatlakozást kínál számos európai, észak-amerikai és afrikai célállomásra. Az útvonalat A330-200-s géppel szolgálja ki a légitársaság.

Hazánkból egyik légitársaság sem indít közvetlen járatokat a két város között, de átszállással sokféle variációban eljuthatunk Budapestről Mumbaiba. Repülhetünk például az Emirates járataival, ekkor Dubajban kell átszállnunk; vagy az EgyptAir gépeivel, akkor pedig Kairóban. A Turkish Airlines-al Isztambulban, az Air France gépekkel Párizsban, a Swiss légitársasággal Zürichben, a British Airways-el Londonban, a Lufthansával pedig Münchenben vagy Frankfurtban kell átszállnunk - írja a Skyscanner. Tavasztól pedig már a Brussels Airlines-al is eljuthatunk Brüsszelből a Chhatrapati Shivaji nemzetközi repülőtérre.

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek