Így pakoljon be 100 dolgot a kézipoggyászba!

  Így pakoljon be 100 dolgot a kézipoggyászba!

  A fapados légitársaságok versengésének mellékterméke az egyre inkább megfizethető légi közlekedés, aminek következtében egyre többen választják a rövidebb, hétvégi kiruccanásokat a közeli országokba. Ilyenkor bár nincs szükség sok cuccra, egy kisebb kézipoggyász is nagy fejtörést okozhat a pakolásnál.

   

  Pakolhatunk gyorsan, könnyedén és hatékonyanFotó: EyesWideOpen / Getty Images Hungary

  Korábban már írtunk arról, hogy milyen stratégiát érdemes követni a kézipoggyász pakolása során. Ezúttal azonban Rachel Grant, az egyik Bond-lány, a The Telegraph videójában mutatja be, mennyire egyszerű beszuszakolni közel száz különböző dolgot egy átlagos méretű kézipoggyászba. Ő mondjuk öt pár cipőt is bepakol, ami ugyan felülírja a praktikusság elvét, de ha mi is ilyen kreatívan pakolunk egy táskába, akkor megérdemeljük, hogy sok cuccot vigyünk magunkkal.

   Rachel egyébként remek stratégiát követ: ruháit feltekeri, így kisebb helyet foglalnak, majd gumik és vákuumos zacskók segítségével tömöríti, hogy kevesebb helyet foglaljanak a táskában. A cipőit zoknival tömi ki, amivel szintén helyet spórol.

  Persze, ha valaki egyáltalán nem szeretne magával táskát vinni a gépre, akkor válassza az alábbi sokzsebes kabátot:

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!