Elindította budapesti járatát a Bulgaria Air

  Ismét van közvetlen kapcsolat a magyar és a bolgár főváros között, miután menetrend szerint landolt Budapesten az első Bulgaria Air járat. A Szófiából érkező gép heti négy alkalommal közlekedik majd.

  A 108 személyes Embraer 190 típusú gépek mostantól hétfőn, szerdán, csütörtökön és vasárnap járnak majd a magyar és a bolgár főváros között. A Bulgaria Air repülőgépe két osztályos konfigurációban 8 Business Class és 100 turista osztályú üléssel repül - olvasható a légitársaság közleményében.

  Budapest Airport

   A repülőtér üzemeltetőjének kutatása szerint Budapest és Szófia között jelentős az indirekt forgalom, vagyis azoknak az utasoknak a száma, akik közvetlen légi kapcsolat híján átszállással utaznak a két főváros között. A Bulgaria Air heti négy közvetlen járata jelentősen javít a két régió közötti összeköttetésen, ráadásul a bolgár nemzeti légitársaság szófiai átszállással számos más célállomást kínál a Közel-Kelet, Oroszország és Afrika felé.

  A Budapest és Szófia közötti légi útvonalon a Bulgaria Air 2013-ban már közlekedtetett járatokat. A téli szezonban a Bulgaria Air mellett a Wizz Air is repülni fog a két város között.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!