Budapest-Várna járatot indít a Wizz Air

Budapest-Várna járatot indít a Wizz Air

A Wizz Air augusztus 3-tól új nyári útvonalat indít Budapest és Várna között. A gépek szerdánként és vasárnaponként repülnek majd, a jegyárak útirányonként 10 990 forinttól indulnak.

Miért érdemes elrepülni Várnába?
A Fekete-tenger partján fekvő település Bulgária harmadik legnagyobb városa, olyan üdülőtelepek érhetők el innen, mint Aranyhomok vagy Albena. De a strandolás előtt, vagy után érdemes Várnára is időt szánni, érdekes látnivaló az ortodox katedrális, a régészeti múzeum és a várostól nyolc kilométerre fekvő Euxinográd palota, mely a francia kastélyok hangulatát idézi.

 Emellett két spanyol nyaralójárat menetrendjét is sűrítik: augusztus 2-tól kezdődően heti három járat közlekedik Budapest és Palma de Mallorca között (szerdánként, péntekenként és vasárnaponként), valamint heti két járat Ibizára (keddenként és vasárnaponként).

 

Aranyhomok, BulgáriaFotó: Chlempi / Wikipedia

A Wizz Air Budapestről jelenleg 51 útvonalat kínál 22 országba. 2016-ban a Wizz Air már összesen 11 új útvonalat jelentett be és indít el Budapestről Nizza, Baden-Baden, Reykjavík, Liverpool, Ibiza, Várna, Bukarest, Szófia, Porto, Fuerteventura és Lanzarote célállomásokra.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek