Ezeket a repülőtereket utálják a legjobban a pilóták

  A Los Angeles-i repülőtér a legrosszabb a pilóták szerint, de nincsenek elragadtatva a londoni Heathrow-tól és a párizsi Charles de Gaulle-tól sem.

  Számos negatív lista látott már napvilágot a legrosszabb repülőterekről. A legutóbbi egy kicsit más nézőpontból veszi sorra a terminálokat - a Reddit.en, írja az independent.co.uk.

  A legrosszabb helyen a Los Angeles-i repülőtér végzett. A világ hetedik legnagyobb utasforgalmú repterét 1930-ban nyitották. "Mindig építkezés van valahol, szinte lehetetlen taxit találni" – mondja egy Reddit fórumozó. Van, aki egyenesen a legrosszabbnak tartja az egész Egyesült Államokban. Nem segít rajta az sem, hogy van egy szuper étterme 70 méterrel a föld alatt.

  Tribhuvan International AirportNepálFotó: Ralf Lotys - Wikipedia  Szinte minden negatív listán előkelő helyen végez a Katmandu melletti Tribhuvan nemzetközi repülőtér. "Katmandunak van a legborzalmasabb reptere a világon" - írja egy Reddit felhasználó.

  Az összeállítás szerint a harmadik mínuszban a párizsi Charles de Gaulle. 1974-ben nyitották meg, és a pilóták arra panaszkodnak, hogy elvesznek a csomagok.

  A chicagói O'Hare repülőtér (5. hely) kritikusa szerint „Esik egy centi hó és az egész reptér megbénul, fogalmuk sincs, mit csináljanak", az Heathrow-n (6. hely) pedig a 4-es terminál a legnépszerűtlenebb hely. Az Észak-koreai Pyongyang Sunan Nemzetközi Repülőtéren ugyanazon kapuról bonyolítják az érkezéseket és indulásokat. Szinte soha nincs net.

  A New York-i La Guardián a kifutópályaát nem kedvelik a pilóták, a felszállások és landolások egymást keresztezik, folyamatosan késnek az indulások és nehéz eljutni a kapuhoz. A Madridi Bajaras-on pedig túl hosszúak és szűkek a terminálok, kilométereket kell gyalogolni, az éttermek drágák.

  A lista:

  1. Los Angeles (LAX), Egyesült Államok

  2. Katmandu (KTM), Nepál

  3. Párizs Charles de Gaulle (CDG), Franciaország

  4. Manila Ninoy Aquino Nemzetközi Repülőtér (MNL), Fülöp-szigetek

  5. Chicago (ORD), Egyesült Államok

  6. Heathrow (LHR), Egyesült Királyság

  7. Pyongyang Sunan Nemzetközi Repülőtér (FNJ), Észak- Korea

  8. Sao Paulo-Congonhas Repülőtér (CGH), Brazília

  9. La Guardia Repülőtér (LGA), New York, Egyesült Államok

  10. Madrid-Bajaras (MAD), Spanyolország

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!