Debrecen-Ciprus járatot indít a Green Travel

Debrecen-Ciprus járatot indít a Green Travel

 Újabb járatot indít a Green Travel Debrecenből Izmirbe és Észak-Ciprusra - írja a Turizmus.com Göktas Merdol a cég tulajdonos-ügyvezetőjének bejelentése nyomán.

Az új légi lánc minden vasárnap Debrecen – Izmir – Ercan útvonalon közlekedik június 19. és szeptember 25. között. A cég már hét éve közlekedtet járatokat a debreceni repülőtérről Törökországba, illetve több éve van jelen a görög szigetekre repülő chartereken is. Idén azonban az antalyai járat mellé nemcsak Korfu, Kréta és Zakynthos került be a programokba, de Észak-Ciprus és Izmir is.

Marka / Europress / Getty

 Ezzel a plusz járattal olyan úti célokra juthatnak el az utasok Debrecenből, ahova még nem volt lehetőségük repülni ebből a térségből.

Göktas Merdol egyébként idén bekerült a turisztikai szakma ötven legbefolyásosabb embere közé is. Hogy a kilencvenes évek elején a Magyarországon fellépő néptáncosból hogyan lett a Törökország-specialista Green Travel tulajdonosa, azt olvassák el itt.

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek