Márciustól napi négy KLM-járat indul Amszterdamba

  A nyári menetrendben naponta három helyett már négy KLM-járat közlekedik Budapest és Amszterdam között.

  Dror Harel, az Air France KLM magyarországi igazgatója sajtótájékoztatón elmondta, hogy az új járat 8.40-kor indul Amszterdamból, 10.35-kor érkezik Budapestre, majd 11.20-kor indul vissza Hollandiába és 13.30-kor landol Schipolon. Hangsúlyozta, hogy az új reggeli járattal jelentősen csökkentik az átszálló utasok csatlakozási idejét: Peking felé elmondása szerint 6,5 órával csökken a várakozás, számolt be az airportal.hu.

  Fotó: Chris Hill - Europress / Getty

  Az igazgató beszélt a KLM új world business class kabintermékéről is, ismertetése szerint 2016 végéig a gépek 80 százalékán telepítik új üléseket és kabinberendezést.

  Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója elmondása szerint az elmúlt évben az Air France-szal együtt 1,5 millió utast szállítottak a budapesti útvonalaikon. Hozzátette, hogy Budapestről a nyári szezonban 44 légitársaság közel száz útvonalon repül majd.

  Az új jráat hozzáadásával az Air France-KLM naponta nyolc járatot üzemeltet majd Budapest és Párizs, valamint Amszterdam között, a KLM napi 260 székkel bővíti a kínálatot. A két cég budapesti járatainak éves átlagos töltöttsége iparági forrásaink szerint 85 százalék körül van.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!