Budapest-Szöul közvetlen légi járat indulhat

  Magyarország és Dél-Korea között még tavaly májusban született egy új légügyi megállapodás, és ha minden a tervek szerint alakul, akkor hamarosan egy menetrend szerinti légi járat is elindulhat Budapest és Szöul között.

  Közvetlen légi járat indulhat Szöul és Budapest között, ami fontos szerepet játszhat a gazdasági és a turisztikai együttműködés szorosabbra fűzésében - idézi a Turizmus.com Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szavait a tárca szerdai közleménye alapján.

  Mielőtt tovább olvasná a hírt, nézegessen fotókat Szöulról, az alábbinál kevésbé futurisztikus, gyönyörű építményeket is talál a galériánkban!

   

  Dongdaemun plaza
  Galéria: Ezt az 5+1 dolgot ne hagyja ki, ha eljut Szöulba!
  Fotó: Nestor Lacle / flickr

  Varga Mihály szakmai és üzleti delegáció élén tárgyal Dél-Koreában, valamint társelnökként vesz részt a két ország gazdasági vegyes bizottságának második ülésén. A tárcavezető a Csang Hun Csivel, Dél-Korea egyik legjelentősebb légitársasága, a Korean Air elnökével folytatott tárgyalást követően hangsúlyozta: Magyarország és Dél-Korea számára is kölcsönös előnyökkel járna egy új, Budapest és Szöul között közlekedő menetrendszerinti légi járat elindítása. A két ország közötti új légügyi megállapodás született tavaly májusban, amely alapján az uniós előírásokkal összhangban direkt utasforgalmi és áruszállító járatok üzemeltetésére nyílt lehetőség.

  További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!

   

  Újabb cikkünk ebben a témában:

   

  Most már biztos: nyáron indul a Budapest-Szöul járat
  Nyártól közvetlen charter járatokat indít az Asiana Airlines Budapest és Szöul Incheon repülőtere között.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!