A Wizz Air lett az év diszkont légitársasága

  A Wizz Air elnyerte a "2016-os év Diszkont Légitársasága" címet, amelyet az Air Transport World légi közlekedési portál osztott ki.

  A díj a légitársaságok által elnyerhető egyik legrangosabb kitüntetés.

  A Wizz Air 2015-ben számos mérföldkő elérésével büszkélkedhet, melyek közé tartozik a sikeres londoni tőzsdére lépés, jelentős márkamegújítás és a repülőgépek új festése, valamint rekord számú 110 Airbus A 321neo repülőgépre szóló megrendelés a párizsi légiszalon (Paris Air Show) keretében, amivel a WIZZ lett az első európai légitársaság, amely 230 üléssel működteti a repülőgépet. Ezen felül a Wizz Air az elmúlt évben ünnepelhette meg, hogy a 100 milliomodik utas vette igénybe a légitársaság alacsony viteldíjas szolgáltatásait, olvasható a légitársaság közleményében.

  Fotó: Wizz Air

   A Wizz Air több mint 19 millió utast szállított 2015-ben, ami 22 százalékos növekedést jelent 2014-hez képest, miközben 11 új Airbus repülőgépet helyezett üzembe és mintegy 400 új munkahelyet teremtett – így immár 2600 dolgozó erősíti a WIZZ csapatát.

  A díjat az ATW 42. Légiipari Teljesítmények Díj szingapúri gálavacsoráján vette át Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!