Grúziában nyit bázist a Wizz Air

Új bázist üzemeltet a Wizz Air szeptembertől Kutaisziben a David the Builder Nemzetközi Repülőtéren egy A320 repülőgéppel és hét új európai járattal.

A Wizz Air 2012 óta működik Kutaisziben, ahol azóta több mint félmillió utast szállított. A mostani bázisnyitással a légitársaság heti két alkalommal repül majd Kutaiszi és Berlin Schönefeld, München Memmingen, Milánó Bergamo, Dortmund, Larnaca és Szófia célállomások között, míg a Kutaiszi-Thesszaloniki járat heti háromszor repül majd. Az új célállomásokkal a Wizz Air grúziai hálózata nyolc országot ér el 11 útvonalon. A járatokra a jegyek 24.99 eurótól foglalhatók.

Döbbentse meg barátait: ugorjon ki hétvégére Grúziába!

Grúzia tényleg ideális célpont akár egy hosszú hétvégére is. Amikor mi tavaly ott jártunk, kiderült, hogy nemcsak egy életre szóló élmény a kaukázusi ország, de még anyagilag is jobban kijöttünk, mintha belföldön maradtunk volna. Kutaiszi ugyanis akkor került elérhető közelségbe, amikor 2014 szeptemberében a Wizz Air elindította olcsó járatait Budapestről. Kutaiszi 3 órányi repülőútra fekszik Magyarországtól, és újabb 3-4 óra buszozással már ott is vagyunk a grúz fővárosban. Mi péntek éjfélkor indultunk és a szombat reggeli kávénkat már a világ talán legeklektikusabb városában, Tbilisziben ittuk meg. Élményeinket olvassa el itt, és nézze meg alább képeken is.

Galéria: Döbbentse meg barátait: ugorjon ki hétvégére Grúziába!Fotó: lehoczkim / Travelo
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek