Nyártól még egy közvetlen járattal repülhetünk Szalonikibe

A Wizz Air után az Ellinair görög légitársaság is megnyitja Szaloniki-Budapest járatát a nyári időszakban. A járatok hetente egyszer, vasárnaponként közlekednek majd.

Közvetlen Szaloniki-Budapest járatot nyit az Ellinair légitársaság június 19. és augusztus 28. között. A járatok hetente egy alkalommal, vasárnaponként érkeznek Budapestre – írja az Airportal.

A járatokat a légitársaság 148 turista osztályú üléssel berendezett Boeing 737-300-as repülőgépei teljesítik. A közzétett menetrend szerint a járat helyi idő szerint 12:15-kor indul Szalonikiből és 12:45-kor száll majd le Budapesten. A légitársaság gépei egy órás fordulóidőt követően, 13:45-kor szállnak fel Ferihegyről és 16:25-kor érkeznek meg Szalonikibe. Egy útra a járatindítás első hetében 103 euróért, de június 26-án már 86 euróért is lehet jegyet foglalni a légitársaság oldalán.

Fotó: Wikipedia / MWD

 A Wizz Airnek is van Budapest-Szaloniki járata, velük a nyári menetrendben hetente kétszer szerdánként és vasárnaponként lehet repülni. A légitársaság oldalán mi random módon március végi napon 9 ezerért találtunk jegyet, június, júliusi hónapokban pedig 15 ezer és 34 ezer forint közötti árakon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek