Ezt kapja, ha drágább Ryanair-jegyet vesz

  Már többek között Budapesten is elérhető lett a gyorsabb utasbiztonsági ellenőrzés. A Ryanair Business Plus csomagja olyan extrákat is tartalmaz, mint például a 20 kg-os feladott poggyász, az ingyenes második kézipoggyász, az elsőbbségi beszállás és a prémium ülés.

  A Ryanair hétfőn jelentette be, hogy üzleti utazóknak szóló Business Plus csomagja keretében 25-re növeli azon repülőterek számát, ahol elérhetővé teszi a gyorsítósávot, vagyis a gyorsabb utasbiztonsági ellenőrzést, írja a turizmusonline.hu. 

  Fotó: Manuel Queimadelos Alonso - Getty Images

   A budapesti mellett így már Birmingham, Brüsszel, Edinburgh, Eindhoven, Glasgow, Hamburg, Malaga, Róma, Stockholm és Stuttgart repterein is gyorsabban haladhatnak át az utasok az ellenőrzésen.

  A Business Plus egyébként a gyorsítósávon kívül olyan extrákat tartalmaz, mint például a 20 kg-os feladott poggyász, az ingyenes második kézipoggyász, az elsőbbségi beszállás és a prémium ülés.

  A légitársaság egyébként nemrég nyitotta meg százmillió dolláros (29 milliárd forint) befektetéssel a temesvári légi bázisát, amelyre egy utasszállító gépet helyeznek ki. A temesvári Traian Vuia nemzetközi repülőtérről Berlinbe, Brüsszelbe, Düsseldorfba, Frankfurtba, Londonba és Milánóba, valamint Bukarestbe indítanak járatokat, amelyekre 19,99 eurós bevezető áron kínál jegyeket a társaság.

  A Ryanair az új bázis létesítésével megtöri a román Tarom légitársaság monopóliumát a Temesvár és Bukarest közötti távon, és versenyhelyzetet alakít ki a fapados járatok területén is, amelyet a Wizz Air dominál Romániában.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!