Hiszti és lábszag: elkészült a legidegesítőbb utasok listája

  Egyértelműen a kellemetlen szagú utasok vezetik a listát, de székrugdosókkal, zokni nélkül utazókkal és részegekkel is utálunk repülni, derült ki egy felmérésből.

  A Just The Flight repülőjegyfoglalással foglalkozó honlap 5000 utast kérdezett meg azzal kapcsolatban, hogy milyen típusú utasokkal a legnehezebb egy repülőút, írja az independent.co.uk.

  21-féle kategóriát sikerült megnevezniük az idegesítő utasok halmazán belül, erről infografika is készült. Nézzük a legdurvább eseteket!

  Fotó: Bildagentur-Online/begsteiger / NorthfotoForrás: Travelo

   A felmérésben részt vevők 59 százaléka készül ki a büdös utazóktól, 54 százalék pedig az üléseket rugdosóktól van kiakadva. A harmadik helyet csaknem holtversenyben azok a szülők szerezték meg, akik nem hajlandóak tudomást venni ordító és elfogadhatatlanul viselkedő gyerekeikről.

  A lista szereplői közé tartoznak maguk a sírós, hisztiző gyerekek, és a légutas-kísérőkkel lekelezően bánó utasok, illetve azok, akik állandóan reklamálnak valamiért. És ott vannak a terpeszkedők és kartámasz-birtoklók, és azok, akik egy alapos fedélzeti berúgással indítják a vakációjukat. Szintén irritáló, ha az utastárs zokni nélkül szeret repülni, és az is, ha állandóan a cuccai között matat. Nem népszerűek az állandóan wc-re járó, illetve a rettegő, az izzadó és imákat mormoló utasok sem.

  Valamiért felkerültek a listára azok az utasok is, akik a landolásnál megtapsolják a pilótát.

  Arról pedig, hogy a légiutas-kísérőket mivel lehet az őrületbe kergetni, itt írtunk, itt pedig ahhoz talál tippeket, hogyan viselkedjen egy szállodában, ha azt szeretné, hogy az összes vendég berágjon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!