Ibizára, Izlandra és Liverpoolba is repül a Wizz Air

A Budapest-Liverpool és a Budapest-Reykjavík járat márciustól, a Budapest-Ibiza járat júniustól lesz elérhető.

 

A Wizz Air tovább bővíti magyarországi kínálatát a 23. ország, Izland bevonásával, olvasható a légitársaság közleményében. Reykjavíkot a világ egyik legbiztonságosabb, legzöldebb és legtisztább fővárosaként tartják számon, amely megannyi kulturális eseményének és látnivalójának köszönhetően nagyon népszerű idegenforgalmi célpont.

Ibiza is az új úti célok közöttFotó: Pymca / UIG via Getty Images

 

Így például Reykjavík ad otthont a világ legnagyobb bálnakiállításának és a Gyöngynek – a főváros emblematikus, csillogó épületének. Ezenkívül Izland egy sor egyedi turisztikai látványosságot kínál, úgymint a különböző természeti felfedező túrák, a lékhorgászat és természetesen az északi fény.

Ibiza, az újabb Budapestről elérhető WIZZ útvonal nyári járatként fog működni június 18-tól szeptember 17-ig, ami a földközi-tengeri sziget büszkeségének számító strand partik és az elektronikus zenei fesztiválok főszezonja.

Liverpool a negyedik egyesült királyságbeli úti cél (London Luton, Birmingham és Glasgow mellett), amely elérhetővé válik Budapestről a Wizz Air alacsony viteldíjain. Liverpool nagyon népszerű idegenforgalmi célpont, köszönhetően a Beatlesnek, amely a „Pop Világvárosa" Guinness Világrekord büszke címét nyerte el a városnak.

A három új útvonalra 10,990 forinttól már foglalhatók jegyek (egy útra, beleértve az adókat és a nem választható költségeket).

Desztináció Napok Indulás Viteldíjak*
Ibiza szombat 2016. június 18. 17,990 forinttól
Liverpool szerda, vasárnap 2016. március 27. 10,990 forinttól
Keflavík - Reykjavík szerda, vasárnap 2016. március 27. 24,990 forinttól
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek