Az Emirates napi körjáratot indít a Fülöp-szigetekre

Az Emirates március 30-tól napi körjáratot indít Dubajból Cebu-ra és Clark-ra, amellyel a légitársaság erősíti a nemzetközi összeköttetést a Fülöp-szigetek két legdinamikusabban fejlődő régiójával.

A Mactan-Cebu Nemzetközi Repülőtér a Cebu-hoz tartozó Mactan-szigeten található, és a
manilai Ninoy Aquino után a Fülöp-szigetek második legforgalmasabb légikikötője. Cebu a Fülöp-szigetek egyik legfejlettebb tartománya – az üzleti élet, a bútorgyártás és az ipari termelés központja. Cebu és a környező szigetek gazdag turisztikai kínálata tavaly 1,6 millió utast vonzott a térségbe.

Fülöp-szigetekFotó: Emirates

Clark Pampanga tartományban, a közép-luzoni régióban található, ami a Fülöp-szigetek jól ismert üzleti és turisztikai központja. A Clark Nemzetközi Repülőtér a Clark Freeport Zone-ban (szabad-kikötős terület), az Amerikai Légierő egykori bázisán fekszik. Az Emirates az új útvonalon B777-300ER típusú repülőgépet üzemeltet majd, amelynek fedélzetén rendelkezésre áll a légitársaság díjnyertes ice fedélzeti szórakoztató-rendszere, az utasok pedig Fülöp-szigeteki fogások közül válogathatnak - írja közleményében a légitársaság.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek