Júniustól megint lesz Madrid-Budapest járat

  Június elsejével visszaállítja Budapest és Madrid közötti járatát az Iberia, a nyári főszezonban hetente négyszer közlekednek majd A320-as típusú gépekkel.

  Az Iberia légitársaság 2016-ban ismét összeköti Budapestet Madriddal: június elsejétől heti három, júliusban pedig heti négy járatot közlekedtetnek majd. Júniusban itt a Travelón mi is írtunk arról, hogy az Iberia 2015-ös indulása alkalmából akciós repülőjegyekkel lepte meg a magyarországi utasait. Akkor azonban a spanyol légicég a főszezonban még heti hat járatot üzemeltetett.

  Jövő év júniusától azonban már csak hetente háromszor: kedden, szerdán és csütörtökön, illetve júliusban ezeken kívül péntekenként indít járatokat. Az első gép az Iberia menetrendje szerint 11.40-kor száll fel és 14.40-kor érkezik Budapestre, majd 15.25-kor indul vissza a spanyol fővárosba, ahova 18.45-kor érkezik meg.

  A spanyol légitársaság júniusban, első budapesti járatnyitásuk negyvenedik évfordulóján tért vissza Ferihegyre, és ezzel az első, full service járattá vált a két város között a Malév bedőlése óta. Egy szimpla járatnál azonban a budapesti utasok többet nyernek: az Iberiának rendkívül jó kapcsolatai vannak Dél-Amerikával, így ez a régió is újra közelebb kerülhet a magyar fővároshoz - írja az AIRportal.

  A júniusi járatindulásig nézegessen gyönyörű fotókat Madridról az alábbi galériánkban!

  Érdemes csónakot bérelni a Retiro parkban
  Galéria: Madrid
  Fotó: Páth Dániel / Travelo

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!