Ezeket a videókat biztos megnézi a felszállás előtt

  A légitársaságok mindent megtesznek, hogy rávegyék az utasokat a biztonsági tudnivalókról szóló videók végignézésére, ezért nem sajnálják a pénzt, és sztárokat, képregényhősöket és sportolókat vetnek be a cél érdekében. Összegyűjtöttük 2015 legjobban sikerült videóit.

  Legyen őszinte: Ön végignézi a járatok indulása előtt a biztonsági videókat? Az elejétől a végéig? Pedig a légitársaságok mindent megtesznek, hogy megragadják az utasok figyelmét: mesés helyszíneket, vagy éppen kigyúrt szörfösöket és fürdőruhamodelleket mutogatnak, vagy éppen az aktuális filmek szereplőit csempészik a biztonsági övek és az oxigénmaszkok közé. Mi nagyon szeretjük a vicces biztonsági videókat, összegyűjtöttük a kedvenceinket.

   

  Fotó: Pegasus Airlines

  Az Air France trendi, csajos biztonsági videóval próbálkozott. Nekünk bejön, bár a mentőmellényben cukiskodást és a tűzpiros balettcipőben ugrándozást már egy kicsit túl bizarrnak érezzük a téma komolyságához képest. A vörös rúzsok természetesen vészhelyzetben sem hiányozhatnak a modellekről.

  A New Zealand Airline a nemzeti rögbicsapatot vetette be az ügy érdekében. A keret a Man In Black, az utasokat pedig az ügynökök és az ausztráliai-új-zélandi megasztár, Stan Walker avatják be a legfontosabb tudnivalókba, miközben a háttérben a stewardessek táncolnak. Közben feltűnik néhány földönkívüli is, akik egy része híres rögbijátékos. Cool, és kész.

  Akinek nem jön be a rappelés, menő szörfösöket és egyben fürdőruhamodelleket is bámulhat felszállás előtt, szintén a New zealand Airline jóvoltából. Kizárt, hogy legalább egyszer ne kösse le a film az utazóközönség figyelmét.

  A Pegasus Airlines a Marvel képregényhőseivel próbálkozik, a gyerekeknek tuti, hogy bejön.

  A Thomson Airways a cukiságfaktorra utazik: filmjében gyerekek szerepelnek. Ez is biztos, hogy eléri a kívánt hatást, legalábbis biztosan felkelti a nagymamák figyelmét.

  Az FC Barcelona csapatára alapoz a Qatar Airways safety videója. A dohányzásért piros lap jár, az oxigénmaszkra pedig a focisták látványától elájulni készülő rajongóknál van szükség.

  A Hawaiian Airlines videója nem nagyon vicces, viszont lélegzetelállítóan gyönyörű tájakat mutatnak benne. Aki éppen hazafelé tart egy hawaii nyaralásból, valószínűleg sírva fakad, ha ezt végig kell néznie.

  A United videója a "futottak még" kategóriában került a válogatásunkba. Kissé erőltetett poén a vészkijáratok bemutatását egy álomesküvőhöz kötni, de még mindig jobb ezt nézni, mint az unatkozó légiutas-kísérők arcát.

  Nem tartozik a safety videókhoz, de nem maradhat le a kistáról az Emirates reklámja, amelyhez Jennifer Aniston adta az arcát, rengeteg pénzért. A reklám úgy kezdődik, hogy Aniston kétségbeesetten a fedélzeti zuhanyzót és lounge-ot keresi, miközben légiutas-kísérők gúnyolódnak rajta.

  Amikor végül felébred saját privát kabinjában az Emirates első osztályán, természetesen kiderül, hogy mindez csak egy rémálom volt, és gyorsan megismeri a légitársaság ikonikus A380-as Shower Spa-ja és fedélzeti lounge-a nyújtotta kényelmet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!