Megnyílt a Wizz Air debreceni bázisa

  A Wizz Air december 16-án ünnepélyesen megnyitotta legújabb magyarországi bázisát Debrecenben. Párizsba, Brüsszelbe és Malmőbe is indulnak innen járatok.

   

  A légitársaság induláskor egy Airbus A320 bázisrepülőgéppel lesz jelen a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren, három új járatot indítva december 16-tól Párizs Beauvais, Brüsszel Charleroi és Malmö célállomásokra, szerepel a Wizz Air közleményében.

  Fotó: Szegedi Ákos, Wizz Air

   

  A Wizz Air már jelenleg is üzemeltet járatokat Debrecenbe, amely a légitársaság második bázisa lesz Magyarországon. Az új repülőgépnek köszönhetően hatra emelkedik a Debrecenből elérhető útvonalak száma, az éves ülőhely-kapacitás pedig 136%-kal, 145.000-re nő.

  A Wizz Air az új útvonalak indításán túl megnöveli a járatsűrűséget már meglévő, népszerű útvonalain London Lutonba és Eindhovenbe. A légitársaság magyarországi növekedése serkentheti a helyi munkaerőpiacot a repülés és turizmus területén, azáltal, hogy Kelet-Magyarország több utas számára válik elérhetővé alacsony viteldíjú szolgáltatásokkal.

  Az új járatok:

  Úti cél Napok Indulás Viteldíjak*
  Párizs Beauvais szerda, vasárnap december 16. 2 990 forinttól
  Brüsszel Charleroi hétfő, péntek december 18. 2 990 forinttól
  Malmö hétfő, péntek december 18. 2 990 forinttól
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!