Wifis minibuszok indulnak januárban Ferihegyről

MiniBUD márkanéven indul a Petrányi Autó és a BUDPORT szolgáltatása, amely egyszerű foglalási rendszerrel, kényelmes járművekkel és wifiszolgáltatással biztosítja a reptéri transzfert.

A Petrányi Autó és a BUDPORT konzorciuma lesz a Budapest Airport hivatalos minibusz-szolgáltató partnere januártól. Környezetbarát járműveknek és innovatív szolgáltatásoknak köszönhetően tovább javulhat az utasélmény Budapesten, kedvezőbb árak mellett - olvasható a Budapest Airport közleményében.

Új minibusz-szolgáltató jelenik meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren január elsején. A Petrányi Autó és a BUDPORT konzorciuma nyerte a Budapest Airport Zrt. minibusztenderét, a konzorcium miniBUD márkanéven indítja el szolgáltatását januárban. A miniBUD a tervek szerint nem csupán biztosítja az utasok számára a minibusz-szolgáltatás folytonosságát, jelentősen fejleszti annak színvonalát is.

A miniBUD teljesen új, rugalmas és egyszerű foglalási rendszerrel, kényelmes járművekkel, wifiszolgáltatással biztosítja a reptéri transzfert, kedvező kondíciók mellett. Felismerve a diszkont-légitársaságok üzleti modelljének sikerességét, az alapszolgáltatást kedvezőbb áron kínálja majd, az utasnak ezen felül lehetősége van további extra szolgáltatásokat vásárolnia. A miniBUD a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást nyújtja, háztól házig történő személyszállítással.

A nyertes konzorcium és a Budapest Airport ötéves szerződést írt alá. A szolgáltatás indulását követően júniusig áll fel a teljes üzem, az utasok kiszolgálása ezalatt is zökkenőmentes marad. A repülőtéri minibuszflotta hatvan modern, kényelmes és környezetbarát járműből áll majd, így nemcsak az utasok elégedettsége nőhet, de a Budapest Airport által idén elindított Greenairport programban vállalt kötelezettségek is teljesülnek. A Petrányi Autó a flottát és a műszaki hátteret, a BUDPORT pedig új szemléletű, erőteljes kereskedelmi szemléletet és a légi utasok kiszolgálásának tapasztalatát hozta a közös vállalkozásba.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek