Újra repül Bakuba a Wizz Air

  2016. március 27-től újraindítja a légitársaság Budapest-Baku járatait.

  A Wizz Air bejelentette, hogy újraindítja Budapest-Baku járatait 2016. március 27-től. Az útvonalon először 2013-ban repült a légitársaság, de később, valamivel több, mint egyévnyi működés után felfüggesztette a járatok üzemeltetését a magyar és azeri főváros között, szerepel a Wizz Air közleményében.

   

  Fotó: Harry Engels/Getty Images

  Miután új szerződést kötött, a légitársaság újraindítja a szolgáltatást heti két járattal, amelyek szerdánként és vasárnaponként közlekednek. Jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon, a viteldíjak 39,99 eurónál kezdődnek (egy útra, beleértve az adókat és a nem választható költségeket).

  "Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnunk azerbajdzsáni partnereinkkel" - mondta Váradi József, a légitársaság vezérigazgatója. "A Budapest-Baku járat új lehetőségeket teremt az Európa és Azerbajdzsán közötti légi közlekedés bővítésére. A Wizz Air alacsony viteldíjai az utasoknak kedveznek, még megfizethetőbbé téve a repülést."

  A légitársaság nemrég jelentette be, hogy Birmingham is felkerül az úti célok listájára, és már folynak a tárgyalások egy jordániai járat indításáról is.

  A légitársaság minden útvonalán 180 férőhelyes Airbus A320 repülőgépekkel repül.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!