Közvetlenül a sípályákhoz visz a repülőtérről a Lufthansa Express

A jövőben "Lufthansa Express" márkanév alatt üzemelteti valamennyi közúti, vasúti és helikopteres reptéri transzferszolgáltatását a német légitársaság.

Az új márkanév alatt üzemelő megoldásokkal a Lufthansa ezentúl egy kézből kínálja a helyi és távolsági transzferszolgáltatásait, amelyeket az utasok a Lufthansa járatok mellé egyénileg foglalhatnak. A jelenlegi AIRail szolgáltatás ezentúl Lufthansa Express Rail néven működik, a Lufthansa Airport Bus márkanévből Lufthansa Express Bus lesz, és a jelenlegi Airport Shuttle Service pedig Lufthansa Express Shuttle néven fut majd.

Fotó: Lufthansa

 Az új márkanév lesz továbbá gyűjtőhelye a Rail & Fly programban résztvevő Lufthansa Express, Lufthansa Express Helicopter és Lufthansa Express Chauffeur szolgáltatásoknak is. A vállalat hamarosan Lufthansa Express Carsharing név alatt új, autómegosztási szolgáltatást is indít.

A vállalat tervei szerint a Lufthansa Express Bus a müncheni repülőteret igénybe vevők számára is elérhetővé válik, továbbá az érkező utasok számára az Express Shuttle közvetlen kapcsolatot biztosít majd az alpesi sípályákhoz. A Lufthansa Express Helicopter segítségével még egyszerűbb lesz eljutni légi úton a közkedvelt síparadicsomokba.

A Lufthansa Express Chauffeur szolgáltatást a frankfurti repülőtérrel, a Fraporttal közösen üzemelteti a légitársaság, amely révén akár négy személy mindössze 129 eurós díjért háztól házig utazhat, egészen a beszállási kapuig, beleértve a csomagfeladást is.

Valamennyi Lufthansa Express szolgáltatás online foglalható az itt, a Lufthansa appon keresztül, illetve bármely utazási irodánál.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek