Hihetetlenül olcsók ma a fapados repülőjegyek

Óriási akcióval buzdít jegyvásárlásra két fapados légitársaság. Brüsszelbe már 3000-ért, Londonba 5000-ért elrepülhetünk, 4 ezerből pedig olyan úti cél is elérhető januárban, ahol strandolni is lehet.

A Ryanair 30 százalékkal olcsóbban kínál jegyeket többek között Brüsszelbe, Milánóba, Rómába, Londonba és Madridba. A belga fővárosba már 3000-ért elrepülhetünk, egy római, vagy londoni városnézés odaútja alig kerül többe, mint 5000 forint, aki pedig melegbe vágyik, januárban 4 ezerért repülhet Eilatba, egy kis D-vitamin pótlásra. Az sem fog csalódni, aki Madridba, Pisába vagy Barcelonába tervez kiruccanást.

Van ötezres repjegy is RómábaFotó: kchill/ travelo.hu

Az összegek bizonyos napokra érvényesek, az akció pedig október 21. éjfélig tart.

A Wizz Air szintén kedvezményeket ad ma éjfélig a WIZZ Discount Club foglalásokra, ezzel ünneplik azt, hogy a légitársaság 100 millió utast szállított az elmúlt 11 évben. A 100 milliomodik utas egyébként a légitársaság London-Lutonból Varsóba tartó útvonalán utazott. A WIZZ a fedélzeten tartózkodó összes utast meglepte egy ingyen repülőjeggyel, hogy megünnepelje a mérföldkő elérését.

A 20% kedvezmény a viteldíjra vonatkozik, beleszámítva az adókat, a kötelező díjakat, valamint egy kisméretű kézipoggyászt (max. 42 × 32 × 25 cm), de nem vonatkozik az adminisztrációs díjra. Az akció október 21. 24.00 óráig tart. (közép-európai idő szerint).

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek