Felső kategóriás gyerekruhák üzlete nyílt a reptéren

Felső kategóriás gyerekruhák üzlete nyílt a reptéren.

Lacoste, Nanán, Angel's Face, Mayoral – csak néhány azon prémium márkák közül, amikből kevés helyen kapható bébi- és kisgyermek ruha Budapesten. A repülőtéren nyílt új üzlet, a Lovely You éppen ezt a felső kategóriás vásárlói réteget célozza: a legismertebb divatmárkák a gyerekruházatban, és mindent egy helyen - olvasható a Budapest Airport közleményében. 

Fotó: Budapest Airport

A 2A Terminálon, vagyis a schengeni indulási tranzitban nyílt új bébi- és kisgyerek ruha üzlet a repülőtéren, Lovely You néven. A bolt kínálatában a legnívósabb gyerekruha márkák szerepelnek, amikhez nehéz Budapesten hozzájutni: akár a tüllszoknyáiról ismert Angel's Face, vagy az egyik legnagyobb prémium spanyol gyerekdivat márka, a Mayoral, de az olyan világmárkák bébi- és gyermekruházati kínálatai is megtalálhatók, mint a Ferrari, vagy a Lacoste. A Lovely You üzletet a repülőtéren két másik boltot is működtető Memories of Hungary üzemelteti.

Fotó: Budapest Airport

A ruházati kínálatban a sapkák, sálak mellett táskák, tipegő cipők, valamint kozmetikumok és más kiegészítők is helyet kaptak. A reptéri Lovely You bolt ideális a kisgyermekkel utazó családok számára, ha valamilyen különleges, itthon nem vagy alig kapható ruhát, kiegészítőt keresnek. Az üzlet abban az esetben is a legjobb választás, ha kisgyermekkel rendelkező rokon, vagy ismerős látogatására utazunk külföldre, hiszen a legjobb minőségű, nemzetközi prémium márkák között lehet válogatni - olvasható a közleményben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek