Felturbózta kabinjait a Lufthansa

Új kabinbelsővel közlekednek a Lufthansa járatai. Az új business osztályon kétméteres ággyá alakíthatók az ülések, és a széles sávú internet is alap.

Összesen 106 nagy távolságú repülőgépbe építették be az új üzleti- és a turistaosztályt, 76 repülőgépen pedig az első osztály legújabb változata került kialakításra.

2011 óta a Lufthansa összesen 1,5 milliárd eurót fektetett a kabinbelsők átépítésébe, olvasható a légitársaság közleményében. Kicseréltek, illetve átalakítottak körülbelül 39000 ülést, köztük 600 ülést az első, 7000 ülést az üzleti, és több mint 27600 ülést a turistaosztályon. 

Galéria: Felturbózta kabinjait a LufthansaFotó: Jens Goerlich / Lufthansa

A kabinbelső és az ülések mellett a fedélzeti szórakoztató rendszer is teljesen megújult: új monitorok és még nagyobb választékot kínáló audió- és videótartalom gondoskodik arról, hogy senki se unatkozzon az repülés időtartama alatt.

Ugyancsak az átalakítás részét képezte a FlyNet® szélessávú internetet biztosító berendezések felszerelése, amely immár minden nagy távolságú járaton elérhető. A vezeték nélküli internet (WiFi) az utasok számára lehetővé teszi, hogy bármikor böngésszenek a legfrissebb hírek, sportesemények közül a FlyNet® portálján, vagy bármely weboldalon. Ezen felül a gépek háromnegyede már közvetlen kapcsolattal rendelkezik a mobilhálózathoz, így lehetővé teszi az sms-küldést illetve a mobiltelefon adatszinkronizálását.

Az új üzleti osztály ülései egyetlen gombnyomásra egy teljesen vízszintes, kétméteres ággyá alakulnak át. A két szomszédos ülés közötti tér kellemes magánszférát biztosít minden utasnak, augusztus óta pedig a Lufthansa egy új, éttermi szolgáltatást vezetett be minden A380-as gépen, illetve az Öböl-menti és Ázsiába tartó járatokon. Az üzleti osztály kulináris világának felfedezését éttermi szintű kiszolgálás segíti: az asztalokat egyedileg teríti meg a személyzet, az ételek és italok felszolgálása pedig egyenesen a konyhából történik.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek