10 dolog, amivel kiakasztjuk a légiutas-kísérőket

  Gondolta volna, hogy mennyire idegesítő, ha leszállás előtt megy a mosdóba? És azt, hogy a mezítlábas utasok is zavaróak? Légiutas-kísérők vallottak.

  Bár mindig mosolyognak és kedvesek, az utasok viselkedése sokszor próbára teszi a légiutas-kísérők türelmét. A Flight Attendant Career Connection Facebook-oldala az utaskísérők posztjai alapján összegyűjtötte, mi a legjobban zavarja a repülőgépek személyzetét, számolt be a Daily Telegraph online kiadása.

  A reprezentatívnak nem mondható listában nemcsak olyan egyértelmű dolgok szerepelnek, mint a légutas-kísérők udvariatlan megszólítása vagy a szemetelés, hanem kiderült, hogy a légiutas-kísérőket a mezítláb mászkáló utasok látványa is idegesíti. Következzenek a legzavaróbb szokások és tevékenységek, amelyekkel az utasok megkeserítik a személyzet életét:

  1) Nem tudunk dönteni

  Néha túl sokáig tart, amíg eldöntjük, mit akarunk inni. Mire elér hozzánk a személyzet, próbáljuk meghozni ezt a döntést.

  2) Bökdössük a légiutas-kísérőket

  Vannak olyan utasok, akik megbökik a személyzet tagjait, vagy meghúzzák a ruhájukat. Egy sima "legyen szíves" is elég, hogy felkeltse a figyelmet, vallja az egyik kommentelő.

  3) Nem vesszük ki a fülhallgatót és kiabálunk

  Sokat ront a helyzeten, hogy sokan nem veszik ki a fülhallgatót, amíg a légiutas-kísérővel beszélnek, ezért zavaróan hangosan beszélnek.

  4) Leszóljuk a gépet

  A személyzet kikészül attól is, ha megjegyzéseket tesznek arra, hogy "milyen kicsi ez a repülőgép". "Persze hogy az, egy 30 percet repülő belföldi járat milyen legyen?" - osztotta meg a véleményét ) )egy utaskísérő a közösségi oldalon.

  5) Mezítláb mászkálunk a repülőn

  Hosszú repülőutakon alap, hogy megszabadulunk a cipőnktől, a személyzet azonban valamiért nem szívesen nézegeti a zokni nélkül csámborgó utasok lábfejét. Igaz, mi sem irigyeljük a stewardesseket azért, hogy a magas sarkúban kell dolgozniuk.

  6) Akkor megyünk a mosdóba, amikor felszolgálják az ételeket

  A közlekedési dugó garantált.

  7) Közvetlenül a leszállás előtt megyünk a mosdóba

  Igen, több óránk volt erre, de néha egyszerűen nem jut eszünkbe kimenni.

  Fotó: Adam Berry / Europress / GettyForrás: Travelo

   8) Az utaskísérőnek adjuk a használt zsebkendőt, fogpiszkálót, pelenkát

  Vannak erre megfelelő zacskók.

  9) Beszökünk a konyhába

  "Én sem megyek be az irodádba és kezdek el jógázni" - írta erre egy légiutas-kísérő.

  10) Hisztizünk a rövid átszállási idő miatt

  Elérjük a csatlakozást? Vajon mennyi idő kell, hogy megtaláljuk a kaput?- tesszük fel a kérdések a személyzetnek. "Egyszerűbb lenne, ha nem foglalnának olyan szoros csatlakozást" - fakadt ki egy kommentelő.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!