Így hozott össze egy házasságot a Ryanair

Az egymástól légvonalban mintegy 800 kilométerre élő magyar-olasz szerelmespár hetente a Ryanair Budapest-Pisa menetrend szerinti járatának köszönhetően tartotta a kapcsolatot.

"Love is in the air", avagy pontosan ilyen, amikor a házasság tényleg az égben köttetett: az olasz Pasquale Bianco és magyar kedvese, Molnár Zsanett szerelme elmondásuk szerint a Ryanair Budapest és az olaszországi Pisa között üzemelő menetrend szerinti járatának köszönhetően nem hűlt ki az évek során. A pár hamarosan össze is házasodik. Az ír légitársaság és a Budapest Airport jóvoltából a repülőtéren és a Ryanair fedélzetén tartottak esküvői fotózást. 

Fotó: Ryanair

Az egymástól légvonalban mintegy 800 kilométerre élő magyar-olasz szerelmespár megismerkedésük óta ingázik Budapest és Pisa között. Az Olaszországban élő biofizikus, Pasquale Bianco az elmúlt két évben szinte minden hétvégén meglátogatta magyar jegyesét, az orvos fizikus hallgató Molnár Zsanettet. A pár augusztus végén össze is házasodik Magyarországon.

Mivel a történetük a repülőtérhez és a Ryanair járatához szorosan kapcsolódik, a légitársaság és a Budapest Airport jóvoltából repülőtéri esküvői fotózáson vehettek részt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek