Öt panorámás, hálószobás luxus váró nyílik a müncheni reptéren

  Kétszer annyi Lufthansa váró nyílik a most épülő müncheni terminálépületben, a Satellitengebäude-ban. Jövő tavasszal az utasok már a terminál luxus fürdőszobás hálóiban, bárjában és külön szivar szobában várhatnak járataik indulására.

  A 2016 áprilisában megnyitó Satellitengebäude épületében öt, összesen 4000 négyzetméter alapterületű új várót vehetnek birtokba a Lufthansa első és üzleti osztályán utazó vendégei. Ezzel a légitársaság ismét megduplázza váróinak méretét Münchenben - olvasható a közleményben.

  Fotó: Lufthansa

  Luxus fürdő-, háló- és szivar szoba

  Mind az öt új váró az épület központi részében helyezkedik majd el és gyorsan, kényelmesen elérhető a vendégek számára. A legfelső szinten egy több mint 1000 négyzetméter területű váró kerül kialakításra az első osztály utasai számára. Itt luxus környezetben pihenhetnek majd az első osztály vendégei, valamint a legtöbbet utazó „HON-circle" tagok. A váró hálószobákkal, dolgozószobákkal, bárral, luxus kivitelű fürdőszobákkal és külön szivar szobával kényezteti majd az ide betérőket. A vendégek az ínyenc étteremben à la carte rendelhetnek ételeket, és a kiemelkedően magas színvonalú büféasztal kínálatából is választhatnak. A várón belül külön útlevél-ellenőrzés biztosítja a kellemes érkezést vagy indulást, emellett limuzin szállítja az utasokat a váróból közvetlenül az induló repülőgéphez, illetve érkezéskor a géptől az első osztályú váróba - fogalmaz a közlemény.

  Bármixerek keverik a koktélokat

  A Lufthansa „Senator" státusszal rendelkező ügyfeleinek és az üzleti osztály utasainak váróit az épület nem schengeni tagállamokból érkezők részére kialakított szintjén helyezik el. Mindkettő panoráma ablakokkal rendelkezik majd és egy különleges szolgáltatást is nyújt: a bárban bármixer keveri a hideg és forró italokat, kávéspecialitásokat és koktélokat a vendégek számára. A Lufthansa „Senator" várójának büféjében megkóstolható a híres német fogás, a Leberkäse tradicionális pereccel és burgonyasalátával, de az utasok más meleg ételek közül is válogathatnak a változatos étlapról, vagy reggelente a bőséges reggeli kínálatból. Az üzleti várók bisztró részén a vendégek kényelmes fotelokban pihenhetnek, emellett a „Senator" és üzleti várók több mint 3000 négyzetméternyi területen kínálnak elkülönített dolgozó helyiségeket, tévénézési lehetőséget és kényelmes zuhanyzókat az utasok számára.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!