Ők hárman a Wizz Air magyar nagykövetei

Ők hárman a Wizz Air magyar nagykövetei

A Wizz Air ma bemutatta 3 új márkanagykövetét Magyarországról. Több mint 69 ezer utas és rajongó szavazott online az összesen 39 nagykövetjelöltre, közülük kerültek ki országonként azok, akik képviselhetik a WIZZ-re hagyományosan jellemző kiváló fedélzeti kiszolgálást - írja közleményében a légitársaság.

Alexandra, Petra és ÉvaFotó: Wizz Air

A WIZZ Nagykövet program célja, hogy elismerje a kiváló szolgáltatást és ügyfélközpontúságot biztosító légiutas-kísérők munkáját. Magyarországon Amati Alexandra (21), Görög Petra (22) és Veréb Éva (24) került ki győztesként, mindhárman Budapesten élnek. Alexandra, Petra és Éva egyaránt képviselni fogja a légitársaságot és Magyarországot a Wizz Air 38 országból álló, alacsony viteldíjú útvonalhálózatán. Miközben továbbra is ellátják megszokott feladataikat légiutas-kísérőként, a WIZZ Nagyköveteknek lehetősége nyílik, hogy együtt dolgozzanak a médiával, iskolákkal és más szervezetekkel, hogy megismertessék munkájukat a szélesebb közönséggel.

„A WIZZ Nagykövetek csapata 24 elkötelezett légiutas-kísérőből áll, akiket utasaink választottak meg, mint legjobbakat a legjobbak közül. A WIZZ Nagykövetek képviselik a WIZZ márkát és annak értékeit az országukban és azon túl, miközben médiaeseményeken, jótékonysági rendezvényeken vesznek részt régiójukban. Ők rendkívül elhivatott szakemberek, izgalmas karrierjüket a Wizz Air közösségi média csatornáin követheti, miközben nap, mint nap személyesen találkozhat velük a WIZZ járatain" – fogalmazott Owain Jones, a Wizz Air vállalati kapcsolatok igazgatója.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek