Új Wizz Air járat indulhat Szkopje és Budapest között

  Persze ez még így csak találgatás. Az már viszont már tény, hogy néhány év szünet után megkezdődött az egyeztetés a két fővárost összekötő légi járatról, és hogy a Wizz Air tűnik a legesélyesebbnek annak üzemeltetésére.

  Több mint 3 év szünet után 2015 év vége körül újraindulhatnak a közvetlen légi járatok Macedónia és Magyarország fővárosai között. A Szkopje - Budapest légi járat szükségessége a két ország kormányzati tisztviselőinek egyeztetésén vetődött fel múlt héten a macedón fővárosban - írja cikkében az Airportal.

  Budapest és Szkopje közötti út megtétele közvetlen légi járat hiányában ma mintegy 7-8 óráig tart, míg egy direkt légi összeköttetésnek köszönhetően az utazási idő mindössze 90 percre lenne csökkenthető. Az Airportal szerint a magyar kötődésű Wizz Air a legesélyesebb a lehetőség kiaknázására.

  A diszkont légitársaság ugyanis saját bázissal rendelkezik Szkopje-ban, így a legvalószínűbb, hogy ez a légitársaság üzemeltetheti majd a közvetlen járatot a két ország között a kormányzati tisztviselők nyilatkozatai szerint. A lap szerkesztősége a Wizz Airt is megkérdezte, azonban a légitársaság nem erősítette meg a közvetlen légi járat indítását.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!