Minden gépét földre parancsolta a United Airlines

 Minden gépét földre parancsolta a United Airlines

 

Utasok millió rekedtek a hálózati rendszer egy technikai hibája miatt az Egyesült Államok repülőterein. Az amerikai Szövetségi Légügyi Hivatal közleménye szerint a United Airlines összeomlott check-in rendszere az oka, hogy a légitársaság egyetlen repülőgépét sem engedte felszállni szerda reggel az Egyesült Államokban. A hiba miatt az utasok jegyeit ugyanis nem tudták ellenőrizni és a gépeket sem tudták követni.

A reggeli káosz a mai nap egészében hatalmas, dominószerű kényszerkéséseket von magával. Az utasok sorra twittelték, hogy mikor, melyik csatlakozó járatukat fogják épp lekésni. Egyikük arról írt, hogy gépüket akkor fordították vissza, amikor már elindult volna a kifutópálya felé. A Daily Mail szerint a légitársaság már több fórumon is bocsánatot kért az eset miatt a több millió utastól, a probléma megoldásáig türelemre kérte őket.

A helyi idő szerint kora délelőtti órákban két órán át tartó problémát azóta sikerült orvsolni, nem ez az első ilyen jellegű eset a cégnél. Június elején hasonló technikai hibával szembesültek a légitársaságnál, igaz, akkor csak egy órára mondta fel a szolgálatot a számítógépes hálózati rendszer.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek