Egy Playboy-lány kezében volt az utasok élete

Egy Playboy-lány kezében volt az utasok élete

Kirúgták az argentin Austral Líneas Aéreas légitársaság két pilótáját, mert beengedtek a pilótafülkébe egy Playboy-lányt és hagyták, hogy ő vezesse a gépet – írja a Mashable. Az utasszállítón 36-an repültek.

 Victoria Xipolitakis modell az Austral Buenos Airesből Rosarióba tartó belföldi járatán utazott, ahol az út nagy részét a pilótafülképben töltötte és több videót is készített a kalandjáról. A felvételből jól kivehető, ahogy az egyik pilóta megígéri a nőnek, hogy ő irányíthatja majd a gépet a felszállás egy szakaszán és az is hallatszik, hogy a modell visszakérdez: „Biztos? Nem történhet semmi baj?"

 Az incidenst követően a légitársaság bejelentette, hogy azon túl, hogy a két pilótát azonnal elbocsátották, Victoria Xipolitakist pedig öt évre eltiltották az Australtól, az elkövetők ellen büntetőeljárás is indul majd az utasok veszélyeztetése miatt. A modell a Twitteren kért bocsánatot a tettéért, de úgy tűnik, ez nem hatotta meg a gépen utazókat, mert többen is jogi lépésekre készülnek közülük.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek