Új afrikai járatokat indít az Ethiopian Airlines

  Új afrikai járatokat indít az Ethiopian Airlines

  Fotó: Ethiopian Airlines

  Afrika legnagyobb légitársasága június 30-tól elindítja gépeit Dél-Afrika második legnagyobb városába, Fokvárosba és Botswana fővárosába, Gaboronéba - olvasható a légitársaság közleményében.

  Fokváros, Dél-Afrika második legnagyobb városa és az egyik fő turisztikai célpont Afrikában. Gaborone Botswana fővárosa és egyúttal kereskedelmi központja is. Az Addisz-Abebából Fokvárosba és Gaboronéba induló járatok hetente háromszor közlekednek majd.

  Az új járatok több választási lehetőséget és rugalmasságot kínálnak az utasok számára, valamint megkönnyítik a kereskedelmet, a beruházásokat és a turizmust Etiópia és Dél-Afrika, illetve Botswana között.

  A Star Alliance-légitársaság tavaly nyár óta heti 4 közvetlen járatot üzemeltet Bécs–Addisz-Abeba között, melyek közül a nyári menetrendben már a B787-es Dreamlinerekkel is utazhatunk. Az etióp fővároson keresztül közvetlen csatlakozással könnyen elérhető Afrika közel 50 célállomása – köztük az új célpontok, Fokváros és Gaborone –, illetve az Indiai-óceán gyöngyszemei, továbbá ázsiai és amerikai célállomások

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!