Landolás közben kicsúszott a pályáról egy repülőgép New Yorkban

  Landolás közben kicsúszott a pályáról egy repülőgép New Yorkban.

  A Delta Airlines egyik Atlantából érkező utasszállítója landolás közben kicsúszott a behavazott kifutópályáról és áttörte a kerítést március 5-én New Yorkban, a La Guardia reptéren - adta hírül az MTI.

  A baleset idején a repülőtéren erős hóesés volt, a kifutópályát azonban a Delta repülőgépe előtt pár perccel tisztították és a többi járat pilótája jó fékhatást jelentett. A repülőgép a landolást követően mégsem tudott lefékezni, kicsúszott a pályáról és egy alacsony töltésnek ütközött, a gép orrfutója felfutott a repülőteret védő gátra, majd orra a gát tetején állt meg - írja az Airportal.hu.

  Fotó: Larry Donnell / MTI

  Az első jelentések szerint a fedélzeten tartózkodó százhuszonöt utas és az ötfős személyzet épségben hagyta el a repülőgépet a szárny feletti és a hátsó vészkijáratokon, későbbi hírek viszont már egy súlyos sérültről számoltak be, az ő állapotáról azonban még nem közöltek további részleteket. Az utasokat sürgősen le kellett szállítani a gépről, mert elkezdett szivárogni az üzemanyag, és bár a gyors beavatkozásnak köszönhetően szerencsére nem keletkezett tűz, a repteret többi órára lezárták.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!