Négy napja maradt, hogy megmondja, melyik a legjobb légitársaság

  Az elmúlt két évben a Qatar volt az abszolút befutó, vajon idén is fontosabb lesz a minőségi kiszolgálás az olcsó jegyáraknál? Vagy 2014 a fapadosok éve volt? December 31-ig még szavazhat!

  Újra az ország kedvenc légitársaságát keresi a Travelo és a Repjegy.hu. A december végéig tartó online felmérésben bárki részt vehet, csupán értékelnie kell legutóbbi repülőútjait. 2012-ben és 2013-ban is a Qatar Airways győzedelmeskedett, kíváncsiak vagyunk, idén is fontosabb lesz-e az olcsó jegyáraknál a minőségi kiszolgálás és a stewardessek mosolya.

   

  Fotó: Wizz air

  "Vígjátékokat, úti élményeket és rajzfilmeket nézhettünk egész úton, a fel/leszállás kivételével, ez kellemes volt. A pilóták profik, a személyzet segítőkész volt, mi csecsemővel utaztunk, kaptunk párnát, takarót. Csak az ülés volt nagyon szűk kettőnknek a bébivel. Az ellátás törpe nasi és kis üdítő, kiszálláskor csokiszívecskét is kaptunk" - írja az Air Berlin egy korábbi utasa. "Jó volt az út! Amszterdam kivilágítva gyönyörű! A fel és leszállás is zökkenőmentes volt!" - írja egy KLM-utas. "A menetidőket sosem tudják tartani, és folyamatosan drágul a jegy, de ettől eltekintve kényelmes utazás volt" - írja a Wizz Air egyik utasa. Egyetért velük? Vagy éppen ellenkezőleg? Írja meg Az én légitársaságom 2014 honlapján!

  A szöveges vélemény mellett a résztvevőnek meg kell adni a repülőút adatait, valamint pontozni kell a járatot üzemeltető légitársaságot több szempont (például a menetrend, légiutas-kísérők munkája, ár-érték arány) alapján. A legjobb légitársaságot az értékelések összesítésével, az egyes kategóriákra érkezett pontszámok összegzése alapján választják ki. Az értékelésen azok a légitársaságok vesznek részt, amelyekre legalább ötven értékelés érkezik. Az összesített eredményeken kívül az egyes kategóriák értékeit is összesítik.

   

  Fotó: Bloomberg / Europress / Getty

  Az végeredményt január végén hozzák nyilvánosságra, véleményt írni és pontozni december 31-ig ide kattintva lehet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!