Sörözni is lehet az új reptéri teraszon

  Sörözni is lehet az új reptéri teraszon

  Pénteken megnyílt a Budapest Airport Terasz Caféja a 2A terminál tetején, közvetlenül a látogatói terasz és a SkyCourt között, és egészen október végéig várja vendégeit. A kávézóból közvetlen kilátás nyílik a repülőtéri légiforgalmi irányító toronyra és a 2. terminál előtti forgalmi előtérre, ahol az érkező repülőgépek parkolnak.

  Fotó: Budapest Airport Zrt.

  Erre a teraszra azok az utasok tudnak belépni, akik már áthaladtak a biztonsági ellenőrzésen, és már csak gépük indulását várják. Mivel a terasz részben nyitott, ezért azt a dohányosok is igénybe vehetik, áll a repülőtér közleményében. A terasz télen is nyitva lesz, a bár azonban novembertől februárig zárva marad. A teraszra a belépés ingyenes.

  A Budapest Airport ezzel egy régi utazói elvárásnak tesz eleget, nevezetesen, hogy a beszállás előtt akár a szabad ég alatt, egy kényelmes teraszról kinézve, egy pohár bor vagy sör mellett is nyomon lehessen követni a repülőtér életét, a fel- és leszálló gépek látványát, áll a közleményben. A cég összesen 72 millió forintot (kb. 234.000 eurót) költött az új látványosság kialakítására.

  Fotó: Budapest Airport Zrt.

  A 2A terminál tetején eddig is működött nyitott kilátóterasz az indulási oldalon, ahova bárki beléphet, fejenként 500 forintért.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!