Magángéppel repít Párizsba az Air France

Fejenként 600 euróért utazhatunk a négyfős magángéppel, adnak italokat, sütiket, tabletet is, majd limuzinnal visznek a hosszútávú járathoz.

Üzleti utasait négyfős magángéppel repteti Párizsba az Air France. A Wijet gépeit azok az utasok vehetik igénybe, akik hosszútávú járatra váltottak jegyet első osztályra, és a kiinduló városuk maximum két és fél órányi távolságra van Párizstól. A magángépre business osztályú utasok is felszállhatnak, de csak akkor, ha egy első osztályú utassal együtt utaznak. A szolgáltatás ára gépenként 2400 eurónál kezdődik, amely a cég szerint a piaci árnál 40 százalékkal alacsonyabb.

 

Fotó: Air France

A privát jet szolgáltatásokat a Wijet Cessna Citation Mustang típusú gépekkel működteti, melyek közel 1200 francia és nemzetközi repülőtérre tudnak fel- és leszállni, áll az Air France közleményében. Az utasok saját indulási idejüket is megválaszthatják, nincsenek becsekkolási formalitások, és a beszállás is azonnali. Az érkezési reptéren az utasok poggyászukkal együtt hagyhatják el a gépet.

Az utazás a lehető legkényelmesebb körülmények közt - négy bőrfotellel ellátott privát kabinban - történik. Két ülés 140 fokban hátradönthető, amely ideális a repülés alatti pihenésre. A személyes csomagok tárolására – a gép első és hátsó részében - 1,6m3 terület áll rendelkezésre. A fedélzeten alkoholos és mentes italok, exkluzív francia sütemények és egy ebédcsomag várja az utasokat. Napilapok, magazinok, érintőképernyős tabletek, műholdas telefon szolgáltatások szintén elérhetők a fedélzeten. Ezen felül, akik ezt a szolgáltatást igénybe veszik, növelhetik mérföldjeik számát a Flying Blue törzsutas programban

 

Fotó: Air France

Párizsban a légitársaság utaskísérője a repülőgép ajtajában várja az utast, és limuzinnal szállítja a hosszútávú járathoz. Ha az utas úgy kívánja, a párizsi La Première Lounge-ban is eltöltheti a rövid várakozási időt, ez a legexkluzívabb az összes Air France váró közül. A poggyászok biztonságos szállításáért az Air France felel, a becsekkolás és a biztonsági ellenőrzés a reptéren egyszerűbb és a beszállás a hosszú távú járatra is rövidebb.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek