Vonat előtt szelfizett a blogger, keservesen megbánta

Rengeteg áldozatot követelt már a szelfizés őrülete – elég arra a lengyel párra gondolni, akik pár éve zuhantak a mélybe a portugál sziklákról fotózás közben. De sokszor sajnos az influenszerek, bloggerek, vloggerek se járnak elől jó példával. Legutóbb például Patricia Alejos Monzon érezte úgy, hogy jó dolog képet lőni a síneken, egy mozgó vonat előtt.

Az Independent cikke szerint az utazó blogger az Instagramjára töltött fel egy fotót, amin a thaiföldi Maeklong-piacon áll, ami arról híres, hogy átszeli egy működő vasútvonal. Amikor jön a vonat hangos dudálással, az árusok bravúros gyorsasággal szedik le a portékát a sínekről, majd ugyanilyen tempóban teszik vissza, a turisták pedig vadulnak a fura szokásért.

Monzon képén is látszik, hogy mindenki vadul fényképez a mobiljával, a spanyol blogger azonban fotóztatja magát a síneken. Azóta sok bírálat érte azért, mert rossz példát mutat másoknak, el is távolította a képet, amit a brit lap lementett, íme:

Forrás: Instagram/oneoceanaway_

Eredetileg azt írta a kép alá ráadásul, hogy a helyiek csóválták a fejüket, és mondták neki, hogy nem lenne szabad a vágányokon állnia. Azt írta erre, hogy az 5 kilométer per órás sebességgel araszoló vonat elől még egy teknősbéka is elvánszorog időben. Egy későbbi posztban aztán visszakozott a Szingapúrban élő blogger, mondván, csak a piacot akarta bemutatni, és sose veszélyeztetné a saját életét egy fotóért, mert túl sok fájdalmas példa volt már erre. Így zárta mondandóját:

"A közösségi média egy olyan platform, ahol megoszthatjuk a tartalmainkat, és ennek sose kéne veszélyes helyzeteket népszerűsítenie. ELNÉZÉST ÉRTE!"

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek