Olcsóbban lehet kombinált jeggyel lejutni a VOLT-ra

A MÁV-START és a GYSEV kombinált – a soproni helyi buszjáratok korlátlan használatát is biztosító – jegyet kínál a VOLT Fesztiválra vonattal utazó diákoknak. A VOLT kombinált jegy a két vasúttársaság Budapest és Sopron között közlekedő járatain egyszeri vagy oda-vissza utazásra használható fel egészen július 2-án éjfélig - olvasható a MÁV-START közleményében.

A fesztiválra utazó fiatalok ilyen kedvezményes jegyet a Budapest-Keleti pályaudvar–Kelenföld–Sopron közötti VOLT vonatokra, valamint a különjáratokon kívül a Budapest–Sopron–Budapest viszonylaton közlekedő menetrend szerinti járatokra is válthatnak. Ugyanakkor a kedvezmény Sopron városán belül korlátlan számú utazásra jogosít a helyi buszjáratokon is.

Keleti PályaudvarForrás: Ralf Roletschek - Fahrradtechnik und Fotografie / Wikipedia

A VOLT vonatok Budapest-Keleti pályaudvarról Sopronba legközelebb holnap, azaz június 29-én 9:31-kor, Kelenföldről 9:48-kor, Sopronból Budapestre pedig június 29-én és július 1-jén 4:05-kor indulnak, de elsején 11:15-kor is indítanak egy járatot. 

A VOLT kombinált jegyet csak az érvényes magyar és nemzetközi (EGT tagállamokban kiállított), nappali és esti tagozatos diákigazolvánnyal rendelkezők válthatják meg. A kedvezményekről bővebben itt írnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek