Költsön el egy kétmillió dolláros vacsorát Szingapúrban - mindössze tíz dollárért!

Mindössze tíz dollárért megvásárolhatja az esélyét annak, hogy egyetlen este alatt kétmillió dollárt verjen el Szingapúrban, a V Diamonds ékszerház jóvoltából – írja a Travel and Leisure.

A Jane Seymour-gyűrű a kivételes kék gyémánttalFotó: richtigteuer.de / Facebook

Ki ne szeretne elkölteni egy finom vacsorát a lélegzetelállító legek ázsiai városállamában, Szingapúrban. Nos, aki szerencsés, annak ez a következőképpen néz ki: először is megérkezik első osztályon a világ legjobb repterére. Ezt egy háromórás luxusyacht-kirándulás követi a lemenő nap fényében, aztán irány vissza a reptérre egy Rolls-Royce-szal, ahol magángép várja. Maga a vacsoraélmény a négyórás repülőúton történik, miközben a gép Szingapúr felett köröz.

A 18-fogásos menüsort a három Michelin-csillagos Jaan étteremből hozzák, és bormatuzsálemekkel kínálják. Elfogyasztásához mindkét fél egy 34 ezer dolláros, gyémántokkal kirakott evőpálcát is kap – szerencsére névre gravírozva, nehogy otthon összecseréljék, ez a szuvenír ugyanis hazavihető.

Az est folyamán összesen tízezer szál rózsát használnak fel a hangulat emelésére. Mondanunk sem kell, hogy az est tűzijátékkal zárul, majd a szerencsés pár egy helyi ötcsillagos szállodában hajthatja álomra a fejét. Íme egy kis kedvcsináló:

A tízdolláros nevezési díj valójában befektetés a V Diamonds Jane Seymour elnevezésű kék gyémántjába – a befektetéssel tehát senki sem tulajdonjogot vásárol a gyémántból, hanem esélyt arra, hogy a fenti estét megnyerje. Bár a nyeremény kísértetiesen hasonlít a szingapúri Marina Bay Sands Hotel által tavaly meghirdetett exkluzív vacsoracsomagra, itt nem kap gyémántgyűrűt senki sem a vacsora végeztével, „csak" gyémántos evőpálcikákat. Nevezni itt lehet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek