Utazást az ALDI-ból? Miért ne?

  Utazást az ALDI-ból? Miért ne?

  Az ALDI Magyarország több más országhoz hasonlóan hazánkban is utazással és szállással bővíti kínálatát. Az ALDI Utazás márkanév alatt induló szolgáltatásban az ALDI Közép-Európa legnagyobb beutaztató ügynökségének, az Eurotours Internationalnek termékeit kínálja a magyar piacon.

  Fotó: Hamza Butt / Flickr.com

  Németországban, Ausztriában és Svájcban már elérhetők az online foglalható utazások és szállások. 2017. szeptember 21-étől az ALDI Magyarországon is elindítja ezt a szolgáltatást: egy saját weboldalon egyszerűen böngészhetnek és könnyen foglalhatnak az utazók a turisztikai ajánlatok széles köréből. Az ALDI Utazásnál a keresés, a foglalás, a fizetés, a segítségkérés is egyszerű, a magyar nyelvű ügyfélszolgálat online és telefonon keresztül is elérhető. Utakat és szállást foglalni online, emailben és telefonon is lehet.

  Az ALDI Utazás egyrészt kínál sajátmárkás utakat, melyeket az Eurotours kizárólag a magyarországi ALDI ügyfelek számára állítja össze, és a saját márkás élelmiszerekhez hasonlóan kizárólag az ALDI kínálatában érhetők el. Hetente tucatnyi új út kerül majd be az ajánlatok közé, amelyek egy része a honlap mellett kéthetente az ALDI akciós újságjában is megtalálható lesz.

  Ezenkívül foglalható lesz az ALDI teljes utazási kínálata, mely azonos a Németországban, Ausztriában, Szlovéniában és Svájcban kínált utakkal. Aki nem szeretne szervezett útra befizetni, az a világ mintegy 55 ezer szállodája közül válogathat a honlapon, és a szállások mellett repülőjegyek is elérhetők a kínálatban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!