Miskolcra tart? Így lehet olcsóbb a vonatjegye

  A MÁV-START 33% alkalmi menettérti kedvezményt ad a Miskolc Pass turisztikai kártyához.

  A Miskolc Pass turisztikai kártya 2015 tavaszától könnyíti meg a Miskolcon turistáskodók életét. A kártyával 16 attrakció ingyenesen látogatható, a helyi közösségi közlekedés korlátlanul használható, valamint több mint 80 elfogadóhelyen százalékos kedvezményt vehetnek igénybe a kártya tulajdonosai.

  Fotó: Mimi, Travelo

   A kedvezményt nyújtók között március 1-től már a MÁV START Zrt. is megtalálható. A 33%-os alkalmi menettérti kedvezményt a turistáknak szóló 24, 48, 72 és 120 órás kártyákkal lehet igénybe venni, olvasható a vasúttársaság közleményében.

  A MÁV-START 33% alkalmi menettérti kedvezményével az érdeklődők a vasúttársaság bármely belföldi állomásáról Miskolc-Tiszai állomásra utazhatnak és vissza.

  A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy legkésőbb a visszautazás során, jegyvizsgálatkor az utas fel tudja mutatni a Miskolc Pass turisztikai kártyáját, és annak érvényessége - kezdő és/vagy záró időpontja - a 7 napos érvényességű menettérti jegy 1. napján 0:00 óra és 7. napján 24:00 óra közé essen.

  A MÁV-START weboldalán már egyszerűen hozzájuthatnak az utazók a Miskolc Pass turisztikai kártyához, melyet a vásárlás után online formában azonnal megkapnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!