90 ezer forintnyi dollárt kap ajándékba, ha itt nyaral 2017-ben

90 ezer forintnyi dollárt kap ajándékba, ha itt nyaral 2017-ben

Nem átverés: aki 2017 október elsejéig lefoglalja nyaralását az Amerikai Virgin-szigeteken, 300 dollárt (kb. 88 ezer forintot) kap ajándékba. A pénzt turistáskodásra lehet költeni a három festői sziget – St. Thomas, St. John, St. Croix – valamelyikén. Egy kis ízelítő, hogy mi vár itt az itt nyaralókra:

 Az akciót egyébként azért tartják, mert pont száz éve adta el Dánia a szigeteket az Egyesült Államoknak – írja a Huffingtonpost. A pénz minden olyan ide látogató turistának jár, aki minimum három éjszakát tölt el az akcióban részt vevő hotelek valamelyikében. Ezek teljes listáját ezen a honlapon lehet átnézni.

Az Amerikai Virgin-szigetek megközelítéséhez először el kell jutnunk az USA keleti partjára, és onnan még onnan tovább repülni. Innen már könnyű dolgunk van: az American, a United és a Delta is közlekedtet non-stop járatokat a szigetekre. Ha megérkeztünk, a három sziget között komppal lehet közlekedni. A Karib-térségben a főszezon március végéig tart, ezt követően valószínűleg mérséklődnek majd az árak – olvasható a Huffingtonpost cikkében. De nekünk, magyaroknak valószínűleg az ingyen pénzzel együtt sem lesz olcsó itt egy nyaralás.

Végezetül egy fontos információ: terheseknek, vagy babát tervezőknek azonban nem ajánlják a szigetek felkeresését a Zika vírus jelenléte miatt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek