Jó hír: ingyen wifivel posztolhatunk Japánból is

Tavaly jelentősen növekedett a Japánba látogatók száma, és ennek apropóján kiderült: a szigetország nem rendelkezik elég hotspottal, márpedig igény lenne rájuk.

Ezt kívánja orvosolni a Wire & Wireless japán telekommunikációs vállalat, mely kibővítette wifi szolgáltatásait, és immár kétszázezer hotspotnál biztosít ingyenes wifi-kapcsolatot az utazóknak – írja a breakingtravelnews.

Fotó: Lucas Vallecillos / Northfoto


A látogatónak nincs más dolga, mint a Japánba indulás előtt letölteni okostelefonjára a Travel Japan Wi-Fi alkalmazást, és végigmenni az egyszerű bejelentkezési folyamaton. A szigetországba érve kapcsoljuk be az alkalmazást, és hagyjuk futni a háttérben, így rögtön érkezésünkkor (a tokiói Naritán és Hanedán, valamint számos más nagy repülőtéren) ingyen wifizhetünk. Utazásunk során pedig a vasútállomásokon, ismert turistalátványosságoknál, ill. népszerű üzletekben, éttermekben és kávézókban szintén szabadon internetezhetünk. Az alkalmazás ráadásul a közeli látnivalókról és üzletekről is nyújt tájékoztatást, és kedvezményes kuponok is letölthetők rajta.

Az Android és iOS rendszerű telefonokkal is használható szolgáltatásban egyáltalán nincs korlátozva az adatforgalom, és minden szempontból ingyenes a használata. A szolgáltató alkalmazása nem új fejlesztés, már két éve elérhető, és indulása óta kiváló értékeléseket kapott 1,5 millió felhasználójától.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek