Budapest, ahogy még nem látta - nézze meg 360 fokban!

Különleges videófilm készült Budapest látnivalóiról: 360 fokos szögben "járhatjuk körbe" a nevezetességeket, a film lejátszása közben is.

A Magyar Turisztikai Ügynökség Budapest-Közép-Dunavidék Regionális Marketing Igazgatósága és az Instar Films együttműködésének köszönhetően újszerű technikával készült videó mutatja be Budapest turisztikai látnivalóit, ikonikus helyszíneit, számolt be a turizmusonline.hu.

Akár hagyományos számítógépen, akár mobil eszközön nézzük a filmet, teljes panorámában gyönyörködhetünk olyan helyszínekben, mint a Budai Vár, a Parlament vagy éppen a többszörös díjnyertes Szent Gellért téri metrómegálló.

A különféle helyszíneken készített anyag a magyar főváros sokszínűségét, természeti és ember alkotta látnivalóinak szépségét igyekszik élethűen bemutatni, és ezzel kedvet ébreszteni Budapest felfedezéséhez. A videó nemcsak lejátszás közben, de azt megállítva is lehetőséget biztosít a „körbetekintésre" a kurzort illetve a mobil eszközt mozgatva.

A videó a magyaron kívül 10 idegen nyelvi feliratozással – angolul, németül, franciául, olaszul, spanyolul, oroszul, lengyelül, csehül, románul és kínaiul – készült el.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek