Programokat ajánl Miskolc új hűtőmágnesként használható okoskártyája

Egy hűtőmágnes, amely közlekedési turistajegy, fürdő-, állatkert- és múzeumbelépő, a hűtő oldalára rakva pedig egy komplett eseménynaptár. Új turisztikai okoskártya Miskolcon.

Miskolc új kártyája teljesen újraértelmezi a turisztikai kártya fogalmát és felhasználásának módját. A Miskolc Pass gyerekkártya ugyanis egy hűtőmágnes, amely a lejárat után a hűtőszekrény dísze lehet.

Fotó: Miskolc TDM

 A Miskolc Pass gyerekkártya egy alkalomra ingyenes belépőt tartalmaz a Barlangfürdőbe és Miskolc strandjaira, a Diósgyőri várba, a Miskolci Állatkertbe és a város múzeumaiba, ezen túl pedig közel száz kedvezményes szolgáltatásra jogosít. A kártya különlegessége, hogy Smart QR kód alapú, így a kártya érvényességi ideje alatt a tulajdonosa a QR kódra kattintva egy jól használható interaktív térképen tájékozódhat Miskolc látnivalóiról, a kártya lejárta után pedig Miskolc aktuális eseménynaptárából válogathat. Mivel Miskolcon 6 éves kor alatt ingyenes a közösségi közlekedés, ezért a kisebbek számára közlekedési kedvezmény nélküli gyerekkártyát is árusítanak.

A magyar szakemberek által kifejlesztett Smart QR kód alapú Qard kártyarendszer előnye, hogy online is megvásárolható és aktiválható a www.miskolcpass.com oldalon. Ebben az esetben PDF-ben kapja meg a vevő a kártyát, még kinyomtatni sem kell, hiszen a QR kódot telefonon felmutatva is érvényes. Ebből a szempontból a miskolci turisztikai kártya jelenleg a világ legkörnyezettudatosabb, „legzöldebb" kártyája.

A Miskolc Pass gyerekkártya augusztus végi indulása nem véletlen: míg nyáron elsősorban a fürödni vágyók érkeznek Miskolcra, az őszi időszak a rövidebb-hosszabb családi kirándulások, bükki túrák ideje, amikor a Miskolcra látogató családok a kirándulós helyeket részesítik előnyben – pl. a Miskolci Állatkertet, a Diósgyőri várat, Lillafüred barlangjait vagy éppen a belváros családbarát, interaktív múzeumi kiállítóhelyeit. Ezek mindegyike ingyenesen kereshető fel a Miskolc Pass kártyával, így egy-egy család akár több tízezer forintot is spórolhat egy hosszú hétvégés program vagy egy őszi szünetre tervezett pár napos pihenés során.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek