Ingyenes térkép Budapest titkairól családi felfedezésekhez

Sőt, nem is egyszerű térkép, inkább egy komplett kis füzet, amivel a családok együtt fedezhetik fel a főváros épületeinek, szobrainak és látnivalóinak titkait.

Budapesten élsz, de még nem fedezted fel igazán a várost? Indulj el a családoddal, és járd be a belváros zegzugos utcáit, tereit, izgalmas helyszíneit, fedezd fel különös szobrait! A Városi Titkos Füzet segítségével most turista lehetsz a saját városodban - olvasható a Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. közleményében, amely a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériával hónapokig dolgozott együtt egy Városi Titkos Füzet nevű ingyenes kiadványon.

Végel Dániel

 A kiadványban érdekességek, hasznos információk és játékos feladványok segítségével ismerhetik meg közösen gyerekek, szülők és nagyszülők Budapest Belváros épületeit, tereit, szobrait és titkait. Vagyis olyan helyeket, amelyek mellett akár nap mint nap elhaladunk munkába vagy iskolába menet, de sosem csodálkozunk rá részleteikre.

A Városi Titkos Füzet a BVA weboldaláról az enbudapestem.hu oldalról tölthető le. A honlap térképfunkciója segítségével a gyerekes családok számára fontos szolgáltatások, játszóterek, ivócsapok és MOL Bubi pontok is fellelhetőek.

Végel Dániel
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek